Ihr Lieben,

Dragii nostri,

 

der liebe Herrgott hat unseren innig geliebten Sebastian Paul heute Nacht zu sich gerufen. 

Bunul Dumnezeu l-a chemat azi noapte la el pe mult iubitul nostru Sebastian Paul.

 

Die trauernden Eltern

Parintii indurerati

 

Monika & Gabriel Umbrich-Comsa

 

03.08.2012

 

Mesaje de condoleante

Mesaje de condoleante

Română

Comentarii

Sistemul in care traim si pe care il acceptam drept unicul capabil sa ne duca spre o viata normala si spre individuatie,de fapt e un imens rau si nu vrea decat sa te foloseasca drept instrument de consum,drept rotita intr-un mecanism malefic menit sa accentueze doar PROFITUL si nu calitatea vietii.Daca nu era asa,Sebastian probabil ca ar fi trait vrednic si sanatos,bucurandu-se de vacanta.. Ce a facut diferenta? 120 000 de euro!!!!
NU un impas stiintific,NU ignoranta parintilor sau a prietenilor,NU delasarea lui Sebastian,ci 120 000 de euro pe care s-a chinuit mai bine de un an sa-i cerseasca (scuzati termenul,dar la asta te supune atotputernicul si unicul sistem in care ne cedam vietile),pe care daca i-ar fi avut in CONT ar fi trait(dupa cum spune chiar pe site)!! Ce trist!!! aceste operatii ar trebui puse de catre sistem(fie el roman,italian,german sau european)la dispozitia fiecarui suflet incercat de o astfel de drama,GRATIS,in niciun caz contracost,si in niciuncaz contra a 120 000 de euro!!!! Rusine sistemului financiar social politic si medical pe care il luam drept un bun si un
promotor al calitatii vietii... SCHIMBARE

Desi nu l-am cunoscut pe Basti decat in copilarie cand venea la bunici, aceasta veste m-a lasat fara cuvinte.In aceste momente extrem de dificile, sper sa gasiti puterea si forta sa mergeti mai departe. Ne rugam pt sufletul lui Basti si pt voi, parinti si familie .

Dumnezeu sa-l odihneasca! Iar pe voi sa va întărească sa va dea putere sa trece-ți peste aceasta grea încercare . Suntem alături de voi cu inima si cu gândul . Dacă va putem ajuta cu ceva va rugam insistent si cu toată încrederea sa apelati .

Nu pot decit sa imi exprim consternarea si regretul pentru ceea ce s-a intimplat. Dumnezeu sa-l odihneasca, iar pe dumneavostra sa va intareasca. Inca o data sincere condoleante!

Nu am putut sa cred cand am auzit vestea. Mi-a spus mama azi dimineata. Imi pare atat de rau! Sa va dea bunul D-zeu multa putere! Va suntem alaturi! Condoleante! D-zeu sa il odihneasca. . :((((
Fam. Henning

Sunt consternata si nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva! Eram atat de fericita ca a ajuns la Regensburg, incat nici macar o clipa nu mi-am imaginat ca ceva rau i se poate intampla.!Totul mergea spre bine, oamenii de acolo erau deosebiti, dupa cum ne scria chiar el pe blog.Cum a fost posibil sa se intample asa o nenorocire...
O mare durere a lasat in sufletul tuturor.Dumnezeu sa va dea putere draga Moni si Gabi !
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

Duminica am mai vorbit scurt cu Sebastian pe facebook....era optimist ca de obicei! Tot nu imi vine sa cred! Chiar daca nu l-am cunoscut mai aproape decat la Sambachshof va ramane in amintirea mea ca un baiat de nota 10 din toate punctele de vedere! Sincere condoleante familiei!

Trista veste ne-a uluit. Eram siguri ca totul s-a rezolvat odata ce ati ajuns acolo si mai ales ca fratele s-a dovedit a fi compatibil.
Dumnezeu sa va dea putere sa depasiti aceste momente de nemarghinita durere, iar pe Sebastian sa-l ocroteasca acolo sus in ceruri.
Sincere condoleante.

Fam. Bija

Vai. Ma doare sufletul. Dumnezeu sa va intareasca si pe el sa il odihneasca!

Dumnezeu sa il odihneasca si pe parinti sa-i intareasca . Durere mai mare nu cred ca poate exista ca un parinte sa isi ingroape copilul . Ma infioara numai gandul dar sa si traiesti aceasta nefericita soarta . Lacrimi si compasiune pentru Sebastian !

Sunt profund indurerata. Cuvintele nu imi sunt de nici un ajutor in a-mi exprima durerea pe care o simt in acest moment.Sincere condoleante!

Ne-am rugat pentru insanatosire lui Sebastian,dar dupa trista si dureroasa veste,nu ne raman decat lacrimi si sa ne rugam pentru sufletul lui-Dumnezeu sa-l odihneasca! Sa va intaresca Dumnezeu intreaga familie!
Sincere conoleante!

Viata nu e dreapta uneori!
Sincere condoleante, va dorim sa aveti putere pentru a merge mai departe!
Fam. Muresanu

Imi pare atat de rau pentru tot ceea ce s-a intamaplat, Dumnezeul sa il odihneasca si voua sa va aline, macar putin suferinta care nu imi pot decat inchipui ca e fara de margini. Cand am aflat trista veste nu imi venea sa cred, e mult prea nedrept ce i s-a intamplat. Il voi tine mereu minte drept colegul de banca incredibil de inteligent, care stia mereu toate capitelele lumii si pe care ma chinuiam sa il conviing sa isi ia cravata albastra ca sa ne asorta tinutele la banchet. Basti, ai fost multe prea devreme luat dintre noi, nu te voi uita niciodata! Sincere condoleante.

Ne-am rugat si am sperat alaturi de voi ... Cand am citit vestea pe site, nu am vrut sa credem ca s-a intamplat asa ceva! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! A luat alaturi de El un inger. Stim ca nici un cuvant nu va poate alina acum durerea, dar ne rugam Lui Dumnezeu pentru sufletul lui Basti si pentru voi, sa aveti putetea sa mergeti mai departe!
Fam. Ilea

Imi pare nespus de rau… Dumnezeu sa il odihneasca si dumneavoastra sa va dea multa putere!
Sincere condoleante!

Viata aceasta este cateodata foarte,foarte nedreapta!nu pot sa cred!!
Ruhe In Frieden!!!! Sincere Condoleante!

Sincere condoleante!

Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe familiei.

Dragi parinti, bunici si frate,
Dumnezeu sa va intareasca si sa va mangaie in toate zilele ramase pana la sfarsitul vietii. Cea mai mare durere este plecarea prea devreme dintre noi a celui care a fost un suflet bun, un copil inteligent si cu un viitor minunat. Acolo sus in Cer, Dumnezeu o sa-l tina la dreapta Sa pentru ca Sebastian merita acest lucru. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE, IN ACEL LOC CU VERDEATA UNDE NU ESTE DURERE NICI INTRISTARE.

Basti , Dumnezeu să fie alături de sufletul tău , acolo sus in ceruri !
Nimeni nu trebuie să "plece" asa devreme , nici un părinte nu merita atâta durere . Dragă Moni si Gabi , vă dorim multă putere să puteţi merge mai departe . Dumnezeu să vă aline durerea din inimile zdrobite .
Sincere condoleanţe !
Fam. Aldea

Cuvinte goale am spune, caci ele nu pot descrie nimic...

Basti, vei ramane vesnic in inimile, gandurile si rugaciunile noastre !Draga Moni, Gabi si Chris, suntem alaturi de voi, va dorim sa aveti puterea de a merge mai departe.Dumnezeu sa-l odihneasca !Sincere condoleante !
Denisa, Camelia si Marius Militaru

Sincere condoleante.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, si sa dea putere familiei, pentru a suporta aceasta cumplita durere.

Dumnezeu sa-l odihneasca! Cu siguranta va vegheaza de acolo de sus si va avea grija de toti cei dragi.

Draga Basti cand i-am spus lui Eduard ca nu mai esti printre noi, nu a spus nimic doar seara mi-a spus ca in acea clipa a simtit o intepatura in inima.
Draga Moni, Gabi si Chris va dorim ca Dumnezeu sa va mangaie sufletul si sa va aline durerea. Dumnezeu sa-l ierte si sa vegheze asupra lui si asupra voastra.
Cu multe ganduri de bine Ariana, Eduard, Corina si Mihai Bokor

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Pe voi sa va intareasca Dumnezeu sa puteti merge mai departe, viata este crunta si nedreapta cateodata. Regretam nespus durere prin care treceti.
fam. Vintila

Cind orice cuvinte esueaza de a consola, numai Dumnezeu poate ajuta.
Va doresc (chiar fara de a ne cunoaste personal) multa putere pentru a trece prin urmatoarele luni .
Poate ca pe undeva in cer, un nou inger va pazeste ....

Ich sende der Familie mein aufrichtiges Mitgefühl.

Draga Sebi, ai fost plin de optimism si ai infruntat cu demnitate si speranta tratamentele la care ai fost supus. si noi am fost plini de sperante cand am aflat de clinica din Reg-burg. plecarea ta-acolo sus in ceruri,ne-a intristat profund si indurerat pe toti. ne vom ruga pentru sufletul tau si pentru familia ta greu incercata.
Dumnezeu sa te odihneasca !

Tief berührt möchten wir Euch unser Beileid aussprechen.
Das Vorhersehbare ist eingetroffen. Nach langer Krankheit scheint der Tod oft als Erlösung. Und doch bleiben wir trauernd zurück und werden die Lücke die bleibt, wenn ein geliebtes KIND stirbt nie schließen können. Sebastian " Ruhe in Frieden".
Fühlt Euch umarmt, Anamaria und Heidrun Moldovan

Nu cred ca in astfel de momente exista cuvinte care pot sa aline durerea familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa va dea putere!

Draga Moni si Gabi,

Am ramas consternati si fara reactie zile la rand. Nu am indraznit sa va scriem sau sa va sunam…
Parintii care pierd copii in lumea aceasta sunt parinti martiri. Am sperat din tot sufletul ca martirajul vostru sa se "rezume" la teama si durerea de a fi in lupta cu o boala grea, alaturi de Basti. Am sperat de asemenea ca totul sa reuseasca. Insa in fata neputintei oamenilor, Dumnezeu l-a luat la El.
Dar…SEBASTIAN E VIU, SEBASTIAN TRAIESTE! El traieste azi alaturi de Dumnezeu. Acolo unde este el, speram sa ne intalnim cu totii.
Sa fiti tari, sa fiti mangaiati de Dumnezeu, sa nu uitati nici o clipa ca sunteti parinti martiri.
Dupa zilele astea crunte sa nu disperati. SEBASTIAN E AZI UN INGER.

Cu deosebit respect, prietenie si compasiune,
Mihaela si Adi Stoia

 

The wise man said just walk this way
To the dawn of the light
The wind will blow into your face
As the years pass you by
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The passage out of the dark

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just raise your hand
And reach out for the spell
Find the door to the promised land
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The passage out of the dark

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the mornïng star