Ihr Lieben,

Dragii nostri,

 

der liebe Herrgott hat unseren innig geliebten Sebastian Paul heute Nacht zu sich gerufen. 

Bunul Dumnezeu l-a chemat azi noapte la el pe mult iubitul nostru Sebastian Paul.

 

Die trauernden Eltern

Parintii indurerati

 

Monika & Gabriel Umbrich-Comsa

 

03.08.2012

 

Mesaje

Mesaje de sustinere pentru Sebastian

Comentarii

Sebastian noi suntem alaturi de tine! Cu ajutorul lui D-zeu si al oamenilor cu suflet mare o sa te faci bine...trebuie sa fii puternic! Asteptam vesti!

Draga SEBASTIAN ,
Am aflat despre problema ta de la prietena noastra comuna Camelia...si nu am putut sta cu mainile in san....cazul tau m-a marcat profund ... te asigur ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru a te ajuta pe tine si familia ta.
Sper din tot sufletul ca vei reusi sa depasesti cu bine acest moment dificil din viata ta .
Multa sanatate si nu uita ca toata lumea e alaturi de voi !!!!

Suntem alaturi de tine si familia ta. Trebuie sa te faci bine.
Doamne ajuta!
Norica, Tanja, Iris si Ioan.

Dragă Sebi, eu nu te cunosc. Dar Domnul Iisus Hristos te cunoaşte.
Eu nu pot să-ţi răspund la întrebarea: De ce aşa acum în viaţa ta ?
Cel mai în măsură să-ţi răspundă inimii tale este doar Domnul Iisus Hristos.
Roagă pe părinţi să-ţi citească din Biblie despre Domnul Iisus Hristos.
Este singura comoară pe care o putem lua cu noi în veşnicie.
Îmi doresc din toată inima să fi cazul salvat.
Dar indiferent că mai trăim o zi, 100 de ani aici pe pământ fără Isus Hristos nu este adevărata viaţă.
Crede-L pe cuvânt din toată inima ta. Îţi spun din experienţă proprie. Mi-a răspuns la multe de ce -uri până acum şi continuă să-mi răspundă.
DOMNUL IISUS HRISTOS = SEBASTIAN UMBRICH COMŞA.
Da SEBI ai aceeaşi valoare ca a Domnului IISUS HRISTOS. Nu s-ar fi deranjat să vină la noi să plătească preţul salvării pentru a restabilii relaţia noastră cu TATĂL NOSTRU DIN CERURI. Era nevoie de acest preţ şi din dragoste pentru noi oamenii a ales să-L plătească.
Priveşte viaţa din această perspectivă şi află răspunsul la de ce aşa acum în viaţa ta ?
DOMNUL IISUS HRISTOS DOREŞTE MAI MULT DECÂT TINE SĂ-ŢI RĂSPUNDĂ.
SPER DIN TOATĂ INIMA SĂ-L AFLI.
CU DRAG, MONICA MIHAELA.

Draga Sebastian,
Sunt din Craiova si am aflat despre problema ta incercand sa aflu despre alt copil cu probleme de sanatate (tot Bogdan) tot din Sibiu despre care am auzit la Observator-ul de la ora 16.
Ar trebui sa iei legatura cu fundatia "Salveaza Vieti" (pentru care eu si alti priteni am donat cei 2% din impozit si am observat ca au reusit sa rezolve mai multe cazuri) sau cu fundatia Mereu Aproape (cu donatii prin SMS-ri se strang foarte multi bani in timp foarte scurt. )
mult,mult, mult NOROC !

draga Sebi, sper din tot sufletul sa te faci bine, eu personal te cunosc mai putin, dar sotul meu (prof. DEmian Adrian) te cunoaste mai bine. Oricum suntem alaturi de tine si de familia ta careimpreuna treti prin clipe foarte grele acum. Iti dorim inca odata sa te faci bine si sa treci cu bine prin incercarea asta.
Dumnezeu sa fie alaturi de tine!!!!
Demian Gabriela

Draga Sebastian,
Pana cand se vor aduna fondurile necesare operatiei - si vreau sa crezi cu tarie ca se va intampla destul de repede acest lucru - sunt sigura ca impreuna cu parintii si fratele tau cautati si folositi toate mijloacele de a pune, sa spunem asa, "ordine" in sange. Nu te supara daca iti recomand sa citesti intre timp carticica lui Rudolf Breuss (poate ai si facut-o deja) "Cancer - leucemie" (o gasesti in format pdf pe net) sau poate te intereseaza si un tratatment de reechilibrare energetica: dl. Johann Müller-Dragoman - Sibiu: "ONI HOLISTIC INTERNATIONAL" sau d-na LIDIA FECIORU (care vine in weekend la Sibiu) sau dl Albescu. Iti doresc sa-ti urmezi Calea, care trece acum la tine printr-un moment de rascruce, insa cu un ROST, pe care poate nu trebuie sa-l cunosti acum, insa cu siguranta el, ROSTUL acestei experiente - exista! Multa sanatate si din partea intregii noastre familii!
Christina

Sunt alaturi de Sebastian si pina la rezolvarea unui tratament stiintific adecvat ii recomand vin rosu cit mai vechi,cabernet de Medgidia,Pietroasa de Buzau ori Baerenblut bulgaresc,cite un pahar de 250 ml inainte de fiecare masa dar nu mai putin de 6 mese in 24 de ore.Eu mi-am tinut un vecin in viata astfel,din pacate dupa un an nu a gasit solutia din lipsa de bani.Fac apel la cei ce au posibilitati sa-l ajute!

Draga Sebastian,

Iti doresc multa SANATATE si PUTERE tie si tuturor celor dragi tie!
TOT BRUK-UL ESTE ALATURI DE TINE!

Sebastian,măi băiete fii tare și nu te lăsa,încrede-te în Dumnezeu că-ci El poate să te ajute și să-ți dea sănătate..roagă-l pe Dumnezeu și spune-i să te sprijine și să trimită pe Fiul său ca să se atingă de tine că-ci El poate da vindecare celui ce crede în El din toată inima..voi face tot ce-mi va sta în putiință să te ajut și eu cum voi putea mai bine în numele Domnului nostru Isus Hristos care și-a dat viața pt.noi..Dumnezeu să-ți d-ea vindecare și multă multă sănătate..Amin >:D< :-* >:D<

Iti tin pumnii sa treci cit mai repede acest moment extrem de dificil din viata! Insanatosire cit mai rapida!

Ai primit aceasta boala pentru ca o poti duce si o poti invinge, bani se vor strange. Crede in tine, crede in cea ce iti doresti dar mai ales crede in Cel de sus.
Nu stiiu ce preferinte muzicale ai dar eu iti dedic melodia de la Holograf Chiar daca e greu.
Multa sanatate.
Am aflat de tine acum cateva minute de la punctele de afisare pozitionate in oras, iti doresc din tot sufletul Insanatosire grabnica!

Basti, nu te da bătut. Știu că ești un luptător! Vei zâmbi în final, crede doar în tine!
Mai ții minte de cartea aceea "Cine știe...răspunde?" ?
Ți se potrivește. Și știi de ce?
Pentru că tu știi. Știi că vei reuși.
Și vei răspunde! Vei răspunde prin însănătoșire și zâmbete!

Sebastian iti doresc multa sanatate si putere sa poti trece peste acest obstacol din viata ta.Curaj ! Esti pe maini bune .Numai bine din tot sufletul.

Sistemul in care traim si pe care il acceptam drept unicul capabil sa ne duca spre o viata normala si spre individuatie,de fapt e un imens rau si nu vrea decat sa te foloseasca drept instrument de consum,drept rotita intr-un mecanism malefic menit sa accentueze doar PROFITUL si nu calitatea vietii.Daca nu era asa,Sebastian probabil ca ar fi trait vrednic si sanatos,bucurandu-se de vacanta.. Ce a facut diferenta? 120 000 de euro!!!! NU un impas stiintific,NU ignoranta parintilor sau a prietenilor,NU delasarea lui Sebastian,ci 120 000 de euro pe care s-a chinuit mai bine de un an sa-i cerseasca (scuzati termenul,dar la asta te supune atotputernicul si unicul sistem in care ne cedam vietile),pe care daca i-ar fi avut in CONT ar fi trait(dupa cum spune chiar pe site)!! Ce trist!!! aceste operatii ar trebui puse de catre sistem(fie el roman,italian,german sau european)la dispozitia fiecarui suflet incercat de o astfel de drama,GRATIS,in niciun caz contracost,si in niciuncaz contra a 120 000 de euro!!!! Rusine sistemului financiar social politic si medical pe care il luam drept un bun si un promotor al calitatii vietii... SCHIMBARE p.s. de ce e subiectul acestui mesaj adresat voua Monika si Gabriel? pentru ca voi probabil v-ati dedicat vietile acestui sistem,pe care,riscand sa cad in ridicol ma incapatanez sa-l invoc aproape in fiecare fraza, DOAR VOI puteti sa-l schimbati! Mai ales ACUM!

Desi nu l-am cunoscut pe Basti decat in copilarie cand venea la bunici, aceasta veste m-a lasat fara cuvinte.In aceste momente extrem de dificile, sper sa gasiti puterea si forta sa mergeti mai departe. Ne rugam pt sufletul lui Basti si pt voi, parinti si familie .

 

The wise man said just walk this way
To the dawn of the light
The wind will blow into your face
As the years pass you by
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The passage out of the dark

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just raise your hand
And reach out for the spell
Find the door to the promised land
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The passage out of the dark

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the mornïng star